The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Afplakken camera laptop

Afplakken camera laptop

Heb jij jouw webcam nog niet afgeplakt? Dan is het hoog tijd om dat eens te doen, is onze mening. Hackers kunnen namelijk zonder enige moeite inbreken op camera’s en microfoons. Afplakken camera laptop is hier de oplossing voor.

Meekijkers terwijl jij je staat af te drogen

Een webcam is minder onschuldig dan je misschien zou denken; deze kleine videocamera’s zijn namelijk erg gevoelig voor inbraak. Ook wanneer je weinig, of helemaal geen gevoelige informatie gebruikt of verwerkt op jouw laptop, is het natuurlijk een ongelooflijk naar idee dat er zomaar iemand met je mee zou kunnen kijken. Zeker wanneer je de laptop in veel situaties gebruikt; en dus ook wanneer je jezelf even staat af te drogen na een verfrissende douche.

Experts adviseren het afplakken van de laptopcamera

Het hacken van een webcam is zo makkelijk, dat hackers steeds vaker de focus leggen op het verkrijgen van toegang tot je webcam. Om die reden gaf de landelijke officier van Justitie in 2014 het advies om je webcam af te plakken. In 2016 gaf ook toenmalig FBI-directeur James Comey wederom aan dat het verstandig is om de webcam van tv, laptop of tablet het zicht te ontnemen. Niet alleen geef je jezelf en je gezin zo een veilig en beschermd gevoel, het zorgt er vooral voor dat hackers geen beelden kunnen verkrijgen als ze toegang tot je computer hebben.

Hoe werkt het afplakken laptop camera?

Het aanbrengen en het gebruik van een IN-VI webcam schuifje is super simpel, na het ontvetten van het scherm, verwijder je de beschermsticker van het IN-VI webcam schuifje en plak je deze op de gewenste plek.

Zodra het webcam schuifje is bevestigd, kan je het schuifje open schuiven wanneer je dat maar wilt. Gebruik je de webcam of camera niet dan je het IN-VI webcam schuifje lekker dicht laten. Doordat het IN-VI webcam schuifje super dun is gaat je laptop makkelijk dicht. Het webcam schuifje is dus een ideale oplossing om je privacy te beschermen!

 

You've just added this product to the cart:

×