The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Bestellen & verzenden

Bestellen & verzenden van een webcam schuifje

Het bestellen van je INVI webcamcover doe je middels de webshop, veilig en eenvoudig. Elke bestelling behandelen wij persoonlijk en zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk naar je wordt verzonden.

Het bestellen van een INVI is heel simpel:

  • Plaats het product wat je wilt bestellen in de winkelmand
  • Vul de factuur/aflevergegevens zo volledig mogelijk in.
  • Kies één van de betaalmogelijkheden
  • Plaats je bestelling en volg de stappen in het betaalproces
  • Zodra de betaling is voltooid zal je bestelling in gang worden gezet en gaan wij aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Bezorging

Wij werken samen met PostNL voor een snelle bezorging. Doorgaans versturen wij de INVI webcamcover op dezelfde dag, zodat hij super snel bij jou op de deurmat ligt.

Betalen

Betalen kan eenvoudig en beveiligd via iDEAL, creditcard of bancontact.

iDeal

Betaal via jouw eigen bank (ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, Bunq of Knab).

Creditcard

Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.

Is het veilig om op de website mijn creditcard te gebruiken?

Ja, de gegevens worden beveiligd via een SSP-verbinding. Voor de betaling met Visa en Mastercard worden uitsluitend transacties via een veilig elektronische handelssysteem (CES) geaccepteerd. Nadat gecontroleerd is of een creditcard is aangesloten bij het CES-systeem, zoekt het systeem contact op met de bank die de kaart heeft afgegeven zodat de koper de betaling kan autoriseren. Wanneer de bank de echtheid bevestigt, wordt het bedrag op de kaart afgeschreven. In het tegenovergestelde geval wordt de bestelling geannuleerd.

×