The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Veilig thuiswerken

Bescherm de privacy door veilig thuiswerken

Door de huidige coronamaatregelen wordt thuiswerken enorm gemotiveerd door de meeste werkgevers. Dit betekent ook dat de privacy van werknemers die thuiswerken, nog belangrijker is geworden. Zorg dat jouw bedrijf is voorbereid en stuur jouw medewerkers een webcamcover. Naast bescherming van de privacy is dit door de gepersonaliseerde verpakking ook een leuke attentie en betrokkenheid vanuit de werkgever.

Tips om jouw werknemers te beschermen tegen  webcamhackers en veilig en gezond thuis te laten werken.

  1. Gebruik zoveel mogelijk het systeem van je werkgever door middel van een VPN verbinding.
  2. Zorg voor up-to-date software. Updates houden je systeem veilig en dus belangrijk om constant bij te werken.
  3. Zorg voor sterke wachtwoorden en gebruik wisselende wachtwoorden.
  4. Gebruik een IN-VI webcamcover op je laptop.
  5. Blijf gezond! Zorg voor voldoende beweging en afwisseling op een dag.

Veilig en origineel thuiswerkpakket

Wil jij je medewerkers op een leuke manier laten weten dat je aan hen denkt en hun privacy belangrijk vindt? Wij leveren ook privacy kits met diverse privacy hulpmiddelen en een bijpassende informatiesheet. Deze is volledig naar wens te personaliseren en kunnen we ook nog naar de medewerkers versturen!

Ook hebben wij diverse veilig thuiswerken brieven verstuurd naar medewerkers van diverse organisaties met handige tips en informatie om veilig thuis te werken en een webcamcover. Ook deze kunnen wij volledig naar wens personaliseren en individueel versturen.

Meer informatie? Mail naar info@inviwebcamcover.nl

Gratis fysieke proefdruk
Wij maken geheel gratis en vrijblijvend een fysieke proefdruk voor je, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en onze hoge kwaliteit.

Proefdruk aanvragen

ticketmaster-webcam-cover
ticketmaster-webcam-cover-reacties-werknemers

Bewust van je privacy

Veilig thuiswerkpakket
met gepersonaliseerde
webcamcovers

Inmiddels worden er meer en meer thuiswerkpakketjes verzonden naar werknemers. Het is een mooie attentie om het thuiswerken leuker en veiliger te maken. Onlangs stuurde ticketverkoper Ticketmaster een thuiswerkpakket op naar hun werknemers met daarin o.a. een gepersonaliseerde webcamcover en verpakking van INVI Concepts. Dat leverde een hoop positieve reacties op en zijn zij helemaal klaar voor de toekomst!

You've just added this product to the cart:

×