The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Webcam afdekken kan nu handiger met …

Webcam afdekken met een webcamcover

De webcamcover is een klein schuifje die je op de webcam plakt. Hiermee bepaalt je altijd zelf wanneer de webcam aan of uit staat. Het beschermt jouw privacy! Het afdekken van de webcam kan je doen met een sticker; dit werkt. Maar is het echt handig? Stel dat je elke week tóch de webcam moet gebruiken, dan ben je elke keer de sticker aan het vervangen. Het kan dus veel makkelijker met onze webcamcover.

Webcam afdekken met een moderne webcamcover

Het aanbrengen van een webcamcover is super simpel. Iedereen kan het! Eerst ontvet je het scherm. Daarna verwijder je de beschermsticker van de webcamcover en plak je hem op de gewenste plek.

Zodra het schuifje is bevestigd, kan je het schuifje open schuiven wanneer je dat maar wilt. Gebruik je de camera niet? Dan kan je de webcamcover lekker dicht laten. Doordat de webcamcover super dun is gaat je laptop makkelijk dicht. Het schuifje is dus een ideale oplossing om je privacy te beschermen!

Webcamcover kopen

We hebben diverse webcamcovers in ons assortiment zitten. Ronde of vierkante. Maar ook in diverse kleuren, zoals zwart, wit of naturel. Sinds kort hebben we namelijk de duurzame covers toegevoegd aan de webshop. Deze zijn gemaakt van een combinatie van o.a. natuurlijke materialen. Dat is dus een goede keuze voor je privacy en de natuur!

You've just added this product to the cart:

×