The Lowest Prices Once A Month! Hurry To Snap UpShop Now!

Webcam sticker

Webcam sticker

Een webcam sticker is bij ons de IN-VI webcamcover of IN-VI webcam schuifje. Wij adviseren iedereen een webcamcover te gebruiken. Een webcamcover heb je in vele verschillende soorten en maten. Het beschermt je privacy tijdens het gebruik van je webcam of camera op je mobiele devices!

Een webcamcover is een schuifje die over de webcam of camera wordt geplakt waardoor je niets meer kunt zien tijdens het gebruik ervan. Het nadeel van een webcam sticker is als je de webcam of camera wenst te gebruiken moet je de webcam sticker verwijderen en de mogelijke lijmresten weer verwijderen.

Geen webcam sticker meer, maar een webcamcover

Het voordeel van een IN-VI webcamcover of IN-VI webcam schuifje is dan ook dat je deze kunt laten zitten en tegelijk nog steeds je webcam of camera kunt gebruiken.

Voor bedrijven is het dus ook mogelijk om IN-VI webcamcovers of IN-VI webcam schuifjes te voorzien van een boodschap of logo wat natuurlijk super interessant is voor het bedrijf! Bij een webcam sticker zit deze er maar voor een beperkte duur op.

Webcamcover kopen, want een webcam sticker is verleden tijd

We hebben diverse webcamcovers in ons assortiment zitten. Ronde of vierkante. Maar ook in diverse kleuren, zoals zwart, wit of naturel. Sinds kort hebben we namelijk de duurzame covers toegevoegd aan de webshop. Deze zijn gemaakt van een combinatie van o.a. natuurlijke materialen. Dat is dus een goede keuze voor je privacy en de natuur!

You've just added this product to the cart:

×